Monday, 28 November 2011

bagai di anaktirikan !





28.11 my spoil day'S :(
*skid aty
*bile dier nak apapa? bagi je?
bile aku nak?
*kedekut
alasan nye :ang tu budak sekolah?

eeee, geramnyeaku nie apa? tunggul ke? BINATAnG ker?

aku nie dier buat cam tak ada perasaaan je?
tak apa pas nie aku tak akan mintak apa pon,
memang kedekut?
terasa gile? tapi apa bole buat ? saba je?
saba dan lihat je yang aku mampu?
bukan sekali buat aku cam nie, dah banyak kali?
tapi aku diam je la,
aku tau aku nie
*JAHAT

*HINA
*TAK ADA PERASAAN
* AND apa yang buruk sume kat aku
dah la malas nak story panjang-panjang buat aku skid aty je





Friday, 21 October 2011

kerja!!!

KERJA! tipu lowh kalau aku cakap tak penat?
tap! kerja mane yang tak penat. .
errrr, tapi aku tak kesah, kerja punya pasal, duit kowt. .
ye lowh PMR kan dah abis , aku malas la nak pegi sekolah,
nak dok umah? apa yang dapat. .
makan , tido , makan , tido je lowh. . HAHA
hari first keje aku cam owng bodo jer, yela kan baru je keje,
tapi ary nie da 5 ary aku bekerja. .
AKU TAK BODO DAH, HAHA
tapi best lowh keje nie, macam-macam dapat. .
penat, duit , tambah-tambah lagi pengalaman. .
huhuhu,best kowt. .
tapi satu je paling aku benci bangun pagi-pagi,
perhh memang benci. . huh, dah lowh aku kene punchcard kol 7 pagi,
tapi paling best wajtu balik, haha, balik sapa tak conok. .
haha, dah lowh , apapahal yang penting sekali aku sayang sue <3
mmmmuuuuuaaahhhhh

Saturday, 15 October 2011

perak oh perak

aduhhh, kalah pulak perak nie. . penyokong punyer ramai sampai aku pon kene berdiri. . aduh. .
sepanjang first half aku kene berdiri .  bapak letih. .  aduhuhhh. . tapi time-time cam nie pulak penyokong perak bapak ramai boleh dikata kan stadium perak uh jadi full lowh.  . . memang sesak . .  .hhuuuhuh. . tapi????  tengok bola dah syok? tapi yang tak syok nyerr, tak dapat text my <3, and  perak boleh kalah at tempat sendiri uh. .  aduhh malu . . bajang punye encet nak je aku campak time selangor goal uh.  . ye arh encet aku problem merata itu pulak, tak leh nak text n tak leh nak call . . line sume ade, hhuh, time uh sume ade, marah, sakid aty n macam-macam lowh. . nasib baek <3 aku tak ade nak marah-marah, nasib baek , kalau tak satu hal lagi nak kene pujuk. .  .dah lar, aku fail dalam pujuk memujuk nie. . memang aku fail. . tak reti kod, ade sape-sape boleh tolong aku, tolong ajar. .  .

tolong ajar tentang pujuk memujuk nie. . . 
k lowh, tak tau nak cakap ape lagi. . . 

byebyebyebeye <3

Wednesday, 12 October 2011

s.m.k bapak aku

memang aku buad sekolah tu caam bapak aku punyer jer,
suke aty jer nak masok joll bape, heee,
biase lowh owng dah abih PMR, ase cam bapak aku punyer jerr sekolah uh?
hahaha, tadi an mak aku gerak aku koll 8.15 ,
firstly aku ingat malas sek,
tapi aku pikir balik kalu aku tak sekolah
BILE AKU NAK ANTAR BUKU KALAU TAK ARINIE,
sebab ary nie kelas aku kene anta buku kalau tak kene anta buku sorry lar aku nak g sekolah. . .
#mak aku pon satu (eh mak aku memang satu jer mane ade yang laen.. . heeee)
gerak aku cam sekolah tu dekat je. . .
aku siap2 dah koll 8.30. . .
aku sampai2 sekolah time uh budak ngah perhimpunan. ..
aku tak masok agy, bab aku tau kalo aku masok mesti aku kene punye. .
so aku lepak kat luar sekolah cam owag bodo sowng2
errr geram giler dah lar banyak nyamuk, eeeerrr. . .
aku dah bowink tahap gaban aku masok sekolah ikot pintu belakang
dengan buku yang bnyak . . .  sabar jer lar.  . .berat kowt. . .
tak apa lar, pas uh aku g SPBT aku saje jer nak lalu , aku ngok budak2 aku ngah antar buku . .
huh,selamat aku ade gak member yang tak masok perhimpunan ,
aku ingat aku sowng je yang nak balik pas antar buku, ngok2 ramai pengikut2 aku
yang nak FLY. . . .  dari kelas pandai hingga kelas bodo hahahaha,
kalau ar sigemok uh rush cc , comfom seronok #katoi ramai2. . hahahaha. .  
aku g cc tadi dipenuhi budark2 sys jer. . . ermmmmm,
dah lowh tak de mo0d pulak. . k lar everybody byebyebyebyebyebyebeyebyebye. .

Friday, 30 September 2011

ya allah



assalammualaikum...kepada sesiapa yang mnganali diri sye....
azry hafizulnizam bin hariri,sye ingin meminta maaf dari ujung rmbut hingga ujung kaki....
& doakn kejayaan sye dunia & akhirat.......
ya allah,ya tuhan ku....
kau terangkn lah hati kami warga SMKSY untuk mnjalani peperiksaan menengah rendah...
anyg bermula dua tiga hari lagi....
ya rahman,ya rahim....kau berikn lah petunjuk dan hidayah kepada kami untk mmpermudahkn jawb spm nnti......
ya allah ya tuhan,

kuatkn lah hati2 kami[warga SMKSY] untuk mnempuhi PMR 2011 ini....
mmpermudahkn kami untuk menjawab PMR ini......bantulah kmi ya allah....tiada tuhan melain kan mu....
amin2.........<3



Monday, 29 August 2011

malam raya

mendap siot, tapi mungkin esok best mase pagi raye sebab macam-macam perasan ade
sedih ada, gembira ade n macam-macam lah. . .
tapi esok aku nak mintak maap dekat makbapak aku, sebab aku banyak salah dengan dieorang aku sedar selame ini aku salah , aku banyak buat salah silap dengan dieorang
aku rase bersalah sangat-sangat dekat dieorang
lepas raya nie aku nak berubah, n aku nak belajar bersungguh-sungguh
aku nak tumpu kan perhatian kepada PMR
aku sayng makbapak aku,
mungkin esok aku dengar gema indah suare takbir raye aku boleh menangis,
aku rase menyesal dengan perbuatan aku sebelum-sebelum ini
aku rase bersalah dengan perbuatan aku , aduuuuhhhhhhh
aku tak nak buat agi dah tapi i n0t swear lah
hehehe, bukan makbapak aku saje tapi keluarge aku jugak aku nak mintak maap dengan dierowang bab aku banyak menyusah kan dierowang (ape yang aku buat salah erk)
hehehe, tak lupa juga aku nak mintak maap dengan member-member aku yang susah senang bersama
contoh nye : apek, shah , rais dan ramai agy
dan aku nak berterima kasih kepada erin & shazida yang buat & edit blogger aku nie..
dan kepada suhada :b sayang cyang cngat2
love u all . . . .
penulis-insan yang rase bersalah pada malam raya
tarikh-30.08.11
jam-2.42 pagi...
bersambung. . . . .
esok masih ade cite2 best.  . .

Tuesday, 23 August 2011

Tuesday, the fateful day for me :(

fuck hari selasa, sebab hari selasa hari yang paling malang bagi kuuuuuu,
banyak kali aku kantoi ape-ape selalu nyerr hari selasa,
arhhhhhhhhh, pas nie aku malas nak buat hal pada hari selasa,
nape tak ade hari laen yang boleh kantoi, kenape hari ini pulak, fuck gleerrr...
aduh sakit nye kene seebat tadi, yang tak tahan sampai tiga kali ,...
errrr geram nyer,,,..
adduuuhhh, macam mane nie , tolongtolong..
aku tak mau lowh pas nie ae hari yang malang , ada hari yang tidak malang,
aku tak mau lowh macam nie dah, aduhh,....
ari nie aku kene sebat, yang tak tahan uh aku kene fitnah dengan member bapak aku,
dier fitnah aku kat bapak aku, sampai bapak aku tak caye kat aku dah ...
takpe aku akan balas dendam kat kau si fitnah.... aku akan buad kau hidup tak senang...
aku sanggup kene buang skolah demi nak puas kan hati aku...
bukan bapak aku jerr yang tak percaye at aku..
tapii kakak aku dah pengaruh dengan setan haram jadah gemok uh....
"weh pas nie aku akan what kau merana lar gemok"
sekarang nie yang percaye att aku ialah mak aku jerrrrrr.......
oh shit mane kepercayaan bapak , kkak aku kat aku.../
nie semua gemok pantat too punyer pasal..
first2 aku akan hancur adalah WAVE BURUK KAU TU YANG WARNE BIRU(AGX)..
sial lar kau fitnah..
makan gaji buta jerr pukimak...?
anak anjing..
aaaahhhhhhhhhhhhhh

pergi mampos lar kau gemok.....
fuckyouabuishakkau lah evil terbesar didunia nie.....
sekarang nie aku ase hidop aku dah tak bermakna..

Wednesday, 17 August 2011

rindu kat sekolah

rindu nye at sekolah n kawan-kawan tapi rindu lagi aku at sayang aku..
dah lame aku tak jumpa sekolah tak silap aku dah dua minggu aku tak masok kelas n tak jumpa kawan-kawan akuu... aku ase cam cuti sekolah je sekarang... ye arh dah lame tak datang sek... rindu ar at kawan-kawan, cikgu n hobby aku selalu buad at sekolah tappppppppppiiiiii yang teramat aku rindu sayang aku iaitu noor suhada.... aku ase esok aku nak sekolah lar (khamis 18.08.2011) , ye ar keputusan trial aku tak dapat agy... esok aku datamg mesti aku ase cam tak biase n pelik jerr.. aduhhh... cam mane nie , ...
ase malas pulak sekolah, hehehehehehe...
alamak aku lupa larrrr..... aku lupa yang seluar sekolah aku koyak , seluar yang laen tak tau aku letak ane...
ade lagi satu hal pulak nak kene cari... malas pulak nak kene cari.... malas, malas, malas, malas nyeerrrr....
macam mane nie... ???????? tak ape seluar tak penting , yang penting niat hati nak ke sekolah...
huhhuuhuhuhuh... AYAT AKU.... mcam sial la puih... hehe


ape-ape pon sayang sue (noor suhada) luv u until death.....

Tuesday, 9 August 2011

senorok

seronok nye ary nie trial dah abis, tapi??
tak tau lar keputusan ape yang aku dapat nanti, aduuuuuhhhhh
BM= sederhana
BI= paper 1: tak susah cangat
       paper 2: boleh lar buat (setengah jam jer aku buad hahah)
MATH= paper 1: boler lar buad (tapi ade yang tibai) hehehe
               paper 2:boleh dikata kan SUSAH..
SCIENCE= paper 1: boleh la (tibai jerrr)
                    paper 2: bajang punyer kertas, muka surat depan bapak senang, tengok muka surat belakang  bapak boleh dikata kan SUSAH..                                                                                    
GEOGRAFI= boleh dikatakan senang la
SEJARAH= aku tido, aku dapat buat 5 minit jer..... aku tak mau GAGAL .....
AGAMA= ade yang susah , ade yang senang
K.H       = boleh dikatakan senang.....
katuk nye  nak tunggu keputusan....
ADUHHHHH

Friday, 5 August 2011

trial atau pmr lagi susah?

orang cakap trial lebih susah dari PMR sebenar...
mane satu btol nie???????? tolong-tolong.....
tapi aku buad trial biase je? boleh dikatakan senang jugak larr....
aduuhhhhh, ade orang cakap pulak PMR selang-seli,aduhh mane satu btol nie??????
aku nak buad cam ner nie??

Wednesday, 29 June 2011

FUCK cikgu science aku!!!

FUCK!!
first time dier msok klas aku dier rapat gle nan aku...
tp lame ke lame-an aku ase fuck kat die...
x tau lowh kenape...
asal die msok kelas je aku mesti kuar...
ye ar klu aku stay dalam kelas mesti aku saje yang kene...(gampang anak haram punye cikgu)dier nie suke drop aku.. x padan ngn gemok....
klu dier mengajar pulak mesti sepatah haram aku x paham..
dier cam cakap sowng2.....
dah lar suke cakap sowang2 pas2 suke bangge membew2 die yang dah berjaya
TAPI dier x berjaye2 gak ....(bodoh pnye gemok )
dah arh klo ckap lebih2 karang dapat dosa je...
ape-ape hal aku FUCK cangat2 kat die...
eeeeeerrrrrrrrrrr,....

Tuesday, 21 June 2011

cerita si azry

21 june 2011           5;59pm


akhir nye aku dapat gak wat bende bodoh nie......
hxhxhx..
sekian lamanye aku nak buad akhir elah siap...
firstly my name is azri hafizulnizam bin hariri.....
owang panggil aku benjol..
whats is benjol...??
i stay in batu  gajah perak....