Monday, 28 November 2011

bagai di anaktirikan !





28.11 my spoil day'S :(
*skid aty
*bile dier nak apapa? bagi je?
bile aku nak?
*kedekut
alasan nye :ang tu budak sekolah?

eeee, geramnyeaku nie apa? tunggul ke? BINATAnG ker?

aku nie dier buat cam tak ada perasaaan je?
tak apa pas nie aku tak akan mintak apa pon,
memang kedekut?
terasa gile? tapi apa bole buat ? saba je?
saba dan lihat je yang aku mampu?
bukan sekali buat aku cam nie, dah banyak kali?
tapi aku diam je la,
aku tau aku nie
*JAHAT

*HINA
*TAK ADA PERASAAN
* AND apa yang buruk sume kat aku
dah la malas nak story panjang-panjang buat aku skid aty je





Friday, 21 October 2011

kerja!!!

KERJA! tipu lowh kalau aku cakap tak penat?
tap! kerja mane yang tak penat. .
errrr, tapi aku tak kesah, kerja punya pasal, duit kowt. .
ye lowh PMR kan dah abis , aku malas la nak pegi sekolah,
nak dok umah? apa yang dapat. .
makan , tido , makan , tido je lowh. . HAHA
hari first keje aku cam owng bodo jer, yela kan baru je keje,
tapi ary nie da 5 ary aku bekerja. .
AKU TAK BODO DAH, HAHA
tapi best lowh keje nie, macam-macam dapat. .
penat, duit , tambah-tambah lagi pengalaman. .
huhuhu,best kowt. .
tapi satu je paling aku benci bangun pagi-pagi,
perhh memang benci. . huh, dah lowh aku kene punchcard kol 7 pagi,
tapi paling best wajtu balik, haha, balik sapa tak conok. .
haha, dah lowh , apapahal yang penting sekali aku sayang sue <3
mmmmuuuuuaaahhhhh

Saturday, 15 October 2011

perak oh perak

aduhhh, kalah pulak perak nie. . penyokong punyer ramai sampai aku pon kene berdiri. . aduh. .
sepanjang first half aku kene berdiri .  bapak letih. .  aduhuhhh. . tapi time-time cam nie pulak penyokong perak bapak ramai boleh dikata kan stadium perak uh jadi full lowh.  . . memang sesak . .  .hhuuuhuh. . tapi????  tengok bola dah syok? tapi yang tak syok nyerr, tak dapat text my <3, and  perak boleh kalah at tempat sendiri uh. .  aduhh malu . . bajang punye encet nak je aku campak time selangor goal uh.  . ye arh encet aku problem merata itu pulak, tak leh nak text n tak leh nak call . . line sume ade, hhuh, time uh sume ade, marah, sakid aty n macam-macam lowh. . nasib baek <3 aku tak ade nak marah-marah, nasib baek , kalau tak satu hal lagi nak kene pujuk. .  .dah lar, aku fail dalam pujuk memujuk nie. . memang aku fail. . tak reti kod, ade sape-sape boleh tolong aku, tolong ajar. .  .

tolong ajar tentang pujuk memujuk nie. . . 
k lowh, tak tau nak cakap ape lagi. . . 

byebyebyebeye <3

Wednesday, 12 October 2011

s.m.k bapak aku

memang aku buad sekolah tu caam bapak aku punyer jer,
suke aty jer nak masok joll bape, heee,
biase lowh owng dah abih PMR, ase cam bapak aku punyer jerr sekolah uh?
hahaha, tadi an mak aku gerak aku koll 8.15 ,
firstly aku ingat malas sek,
tapi aku pikir balik kalu aku tak sekolah
BILE AKU NAK ANTAR BUKU KALAU TAK ARINIE,
sebab ary nie kelas aku kene anta buku kalau tak kene anta buku sorry lar aku nak g sekolah. . .
#mak aku pon satu (eh mak aku memang satu jer mane ade yang laen.. . heeee)
gerak aku cam sekolah tu dekat je. . .
aku siap2 dah koll 8.30. . .
aku sampai2 sekolah time uh budak ngah perhimpunan. ..
aku tak masok agy, bab aku tau kalo aku masok mesti aku kene punye. .
so aku lepak kat luar sekolah cam owag bodo sowng2
errr geram giler dah lar banyak nyamuk, eeeerrr. . .
aku dah bowink tahap gaban aku masok sekolah ikot pintu belakang
dengan buku yang bnyak . . .  sabar jer lar.  . .berat kowt. . .
tak apa lar, pas uh aku g SPBT aku saje jer nak lalu , aku ngok budak2 aku ngah antar buku . .
huh,selamat aku ade gak member yang tak masok perhimpunan ,
aku ingat aku sowng je yang nak balik pas antar buku, ngok2 ramai pengikut2 aku
yang nak FLY. . . .  dari kelas pandai hingga kelas bodo hahahaha,
kalau ar sigemok uh rush cc , comfom seronok #katoi ramai2. . hahahaha. .  
aku g cc tadi dipenuhi budark2 sys jer. . . ermmmmm,
dah lowh tak de mo0d pulak. . k lar everybody byebyebyebyebyebyebeyebyebye. .

Friday, 30 September 2011

ya allah



assalammualaikum...kepada sesiapa yang mnganali diri sye....
azry hafizulnizam bin hariri,sye ingin meminta maaf dari ujung rmbut hingga ujung kaki....
& doakn kejayaan sye dunia & akhirat.......
ya allah,ya tuhan ku....
kau terangkn lah hati kami warga SMKSY untuk mnjalani peperiksaan menengah rendah...
anyg bermula dua tiga hari lagi....
ya rahman,ya rahim....kau berikn lah petunjuk dan hidayah kepada kami untk mmpermudahkn jawb spm nnti......
ya allah ya tuhan,

kuatkn lah hati2 kami[warga SMKSY] untuk mnempuhi PMR 2011 ini....
mmpermudahkn kami untuk menjawab PMR ini......bantulah kmi ya allah....tiada tuhan melain kan mu....
amin2.........<3



Monday, 29 August 2011

malam raya

mendap siot, tapi mungkin esok best mase pagi raye sebab macam-macam perasan ade
sedih ada, gembira ade n macam-macam lah. . .
tapi esok aku nak mintak maap dekat makbapak aku, sebab aku banyak salah dengan dieorang aku sedar selame ini aku salah , aku banyak buat salah silap dengan dieorang
aku rase bersalah sangat-sangat dekat dieorang
lepas raya nie aku nak berubah, n aku nak belajar bersungguh-sungguh
aku nak tumpu kan perhatian kepada PMR
aku sayng makbapak aku,
mungkin esok aku dengar gema indah suare takbir raye aku boleh menangis,
aku rase menyesal dengan perbuatan aku sebelum-sebelum ini
aku rase bersalah dengan perbuatan aku , aduuuuhhhhhhh
aku tak nak buat agi dah tapi i n0t swear lah
hehehe, bukan makbapak aku saje tapi keluarge aku jugak aku nak mintak maap dengan dierowang bab aku banyak menyusah kan dierowang (ape yang aku buat salah erk)
hehehe, tak lupa juga aku nak mintak maap dengan member-member aku yang susah senang bersama
contoh nye : apek, shah , rais dan ramai agy
dan aku nak berterima kasih kepada erin & shazida yang buat & edit blogger aku nie..
dan kepada suhada :b sayang cyang cngat2
love u all . . . .
penulis-insan yang rase bersalah pada malam raya
tarikh-30.08.11
jam-2.42 pagi...
bersambung. . . . .
esok masih ade cite2 best.  . .