Friday, 21 October 2011

kerja!!!

KERJA! tipu lowh kalau aku cakap tak penat?
tap! kerja mane yang tak penat. .
errrr, tapi aku tak kesah, kerja punya pasal, duit kowt. .
ye lowh PMR kan dah abis , aku malas la nak pegi sekolah,
nak dok umah? apa yang dapat. .
makan , tido , makan , tido je lowh. . HAHA
hari first keje aku cam owng bodo jer, yela kan baru je keje,
tapi ary nie da 5 ary aku bekerja. .
AKU TAK BODO DAH, HAHA
tapi best lowh keje nie, macam-macam dapat. .
penat, duit , tambah-tambah lagi pengalaman. .
huhuhu,best kowt. .
tapi satu je paling aku benci bangun pagi-pagi,
perhh memang benci. . huh, dah lowh aku kene punchcard kol 7 pagi,
tapi paling best wajtu balik, haha, balik sapa tak conok. .
haha, dah lowh , apapahal yang penting sekali aku sayang sue <3
mmmmuuuuuaaahhhhh

Saturday, 15 October 2011

perak oh perak

aduhhh, kalah pulak perak nie. . penyokong punyer ramai sampai aku pon kene berdiri. . aduh. .
sepanjang first half aku kene berdiri .  bapak letih. .  aduhuhhh. . tapi time-time cam nie pulak penyokong perak bapak ramai boleh dikata kan stadium perak uh jadi full lowh.  . . memang sesak . .  .hhuuuhuh. . tapi????  tengok bola dah syok? tapi yang tak syok nyerr, tak dapat text my <3, and  perak boleh kalah at tempat sendiri uh. .  aduhh malu . . bajang punye encet nak je aku campak time selangor goal uh.  . ye arh encet aku problem merata itu pulak, tak leh nak text n tak leh nak call . . line sume ade, hhuh, time uh sume ade, marah, sakid aty n macam-macam lowh. . nasib baek <3 aku tak ade nak marah-marah, nasib baek , kalau tak satu hal lagi nak kene pujuk. .  .dah lar, aku fail dalam pujuk memujuk nie. . memang aku fail. . tak reti kod, ade sape-sape boleh tolong aku, tolong ajar. .  .

tolong ajar tentang pujuk memujuk nie. . . 
k lowh, tak tau nak cakap ape lagi. . . 

byebyebyebeye <3

Wednesday, 12 October 2011

s.m.k bapak aku

memang aku buad sekolah tu caam bapak aku punyer jer,
suke aty jer nak masok joll bape, heee,
biase lowh owng dah abih PMR, ase cam bapak aku punyer jerr sekolah uh?
hahaha, tadi an mak aku gerak aku koll 8.15 ,
firstly aku ingat malas sek,
tapi aku pikir balik kalu aku tak sekolah
BILE AKU NAK ANTAR BUKU KALAU TAK ARINIE,
sebab ary nie kelas aku kene anta buku kalau tak kene anta buku sorry lar aku nak g sekolah. . .
#mak aku pon satu (eh mak aku memang satu jer mane ade yang laen.. . heeee)
gerak aku cam sekolah tu dekat je. . .
aku siap2 dah koll 8.30. . .
aku sampai2 sekolah time uh budak ngah perhimpunan. ..
aku tak masok agy, bab aku tau kalo aku masok mesti aku kene punye. .
so aku lepak kat luar sekolah cam owag bodo sowng2
errr geram giler dah lar banyak nyamuk, eeeerrr. . .
aku dah bowink tahap gaban aku masok sekolah ikot pintu belakang
dengan buku yang bnyak . . .  sabar jer lar.  . .berat kowt. . .
tak apa lar, pas uh aku g SPBT aku saje jer nak lalu , aku ngok budak2 aku ngah antar buku . .
huh,selamat aku ade gak member yang tak masok perhimpunan ,
aku ingat aku sowng je yang nak balik pas antar buku, ngok2 ramai pengikut2 aku
yang nak FLY. . . .  dari kelas pandai hingga kelas bodo hahahaha,
kalau ar sigemok uh rush cc , comfom seronok #katoi ramai2. . hahahaha. .  
aku g cc tadi dipenuhi budark2 sys jer. . . ermmmmm,
dah lowh tak de mo0d pulak. . k lar everybody byebyebyebyebyebyebeyebyebye. .