Monday, 29 August 2011

malam raya

mendap siot, tapi mungkin esok best mase pagi raye sebab macam-macam perasan ade
sedih ada, gembira ade n macam-macam lah. . .
tapi esok aku nak mintak maap dekat makbapak aku, sebab aku banyak salah dengan dieorang aku sedar selame ini aku salah , aku banyak buat salah silap dengan dieorang
aku rase bersalah sangat-sangat dekat dieorang
lepas raya nie aku nak berubah, n aku nak belajar bersungguh-sungguh
aku nak tumpu kan perhatian kepada PMR
aku sayng makbapak aku,
mungkin esok aku dengar gema indah suare takbir raye aku boleh menangis,
aku rase menyesal dengan perbuatan aku sebelum-sebelum ini
aku rase bersalah dengan perbuatan aku , aduuuuhhhhhhh
aku tak nak buat agi dah tapi i n0t swear lah
hehehe, bukan makbapak aku saje tapi keluarge aku jugak aku nak mintak maap dengan dierowang bab aku banyak menyusah kan dierowang (ape yang aku buat salah erk)
hehehe, tak lupa juga aku nak mintak maap dengan member-member aku yang susah senang bersama
contoh nye : apek, shah , rais dan ramai agy
dan aku nak berterima kasih kepada erin & shazida yang buat & edit blogger aku nie..
dan kepada suhada :b sayang cyang cngat2
love u all . . . .
penulis-insan yang rase bersalah pada malam raya
tarikh-30.08.11
jam-2.42 pagi...
bersambung. . . . .
esok masih ade cite2 best.  . .

Tuesday, 23 August 2011

Tuesday, the fateful day for me :(

fuck hari selasa, sebab hari selasa hari yang paling malang bagi kuuuuuu,
banyak kali aku kantoi ape-ape selalu nyerr hari selasa,
arhhhhhhhhh, pas nie aku malas nak buat hal pada hari selasa,
nape tak ade hari laen yang boleh kantoi, kenape hari ini pulak, fuck gleerrr...
aduh sakit nye kene seebat tadi, yang tak tahan sampai tiga kali ,...
errrr geram nyer,,,..
adduuuhhh, macam mane nie , tolongtolong..
aku tak mau lowh pas nie ae hari yang malang , ada hari yang tidak malang,
aku tak mau lowh macam nie dah, aduhh,....
ari nie aku kene sebat, yang tak tahan uh aku kene fitnah dengan member bapak aku,
dier fitnah aku kat bapak aku, sampai bapak aku tak caye kat aku dah ...
takpe aku akan balas dendam kat kau si fitnah.... aku akan buad kau hidup tak senang...
aku sanggup kene buang skolah demi nak puas kan hati aku...
bukan bapak aku jerr yang tak percaye at aku..
tapii kakak aku dah pengaruh dengan setan haram jadah gemok uh....
"weh pas nie aku akan what kau merana lar gemok"
sekarang nie yang percaye att aku ialah mak aku jerrrrrr.......
oh shit mane kepercayaan bapak , kkak aku kat aku.../
nie semua gemok pantat too punyer pasal..
first2 aku akan hancur adalah WAVE BURUK KAU TU YANG WARNE BIRU(AGX)..
sial lar kau fitnah..
makan gaji buta jerr pukimak...?
anak anjing..
aaaahhhhhhhhhhhhhh

pergi mampos lar kau gemok.....
fuckyouabuishakkau lah evil terbesar didunia nie.....
sekarang nie aku ase hidop aku dah tak bermakna..

Wednesday, 17 August 2011

rindu kat sekolah

rindu nye at sekolah n kawan-kawan tapi rindu lagi aku at sayang aku..
dah lame aku tak jumpa sekolah tak silap aku dah dua minggu aku tak masok kelas n tak jumpa kawan-kawan akuu... aku ase cam cuti sekolah je sekarang... ye arh dah lame tak datang sek... rindu ar at kawan-kawan, cikgu n hobby aku selalu buad at sekolah tappppppppppiiiiii yang teramat aku rindu sayang aku iaitu noor suhada.... aku ase esok aku nak sekolah lar (khamis 18.08.2011) , ye ar keputusan trial aku tak dapat agy... esok aku datamg mesti aku ase cam tak biase n pelik jerr.. aduhhh... cam mane nie , ...
ase malas pulak sekolah, hehehehehehe...
alamak aku lupa larrrr..... aku lupa yang seluar sekolah aku koyak , seluar yang laen tak tau aku letak ane...
ade lagi satu hal pulak nak kene cari... malas pulak nak kene cari.... malas, malas, malas, malas nyeerrrr....
macam mane nie... ???????? tak ape seluar tak penting , yang penting niat hati nak ke sekolah...
huhhuuhuhuhuh... AYAT AKU.... mcam sial la puih... hehe


ape-ape pon sayang sue (noor suhada) luv u until death.....

Tuesday, 9 August 2011

senorok

seronok nye ary nie trial dah abis, tapi??
tak tau lar keputusan ape yang aku dapat nanti, aduuuuuhhhhh
BM= sederhana
BI= paper 1: tak susah cangat
       paper 2: boleh lar buat (setengah jam jer aku buad hahah)
MATH= paper 1: boler lar buad (tapi ade yang tibai) hehehe
               paper 2:boleh dikata kan SUSAH..
SCIENCE= paper 1: boleh la (tibai jerrr)
                    paper 2: bajang punyer kertas, muka surat depan bapak senang, tengok muka surat belakang  bapak boleh dikata kan SUSAH..                                                                                    
GEOGRAFI= boleh dikatakan senang la
SEJARAH= aku tido, aku dapat buat 5 minit jer..... aku tak mau GAGAL .....
AGAMA= ade yang susah , ade yang senang
K.H       = boleh dikatakan senang.....
katuk nye  nak tunggu keputusan....
ADUHHHHH

Friday, 5 August 2011

trial atau pmr lagi susah?

orang cakap trial lebih susah dari PMR sebenar...
mane satu btol nie???????? tolong-tolong.....
tapi aku buad trial biase je? boleh dikatakan senang jugak larr....
aduuhhhhh, ade orang cakap pulak PMR selang-seli,aduhh mane satu btol nie??????
aku nak buad cam ner nie??